2 Mayıs 2011 Pazartesi



Merhaba ;  hafta sonu  güzel bir dinlendim ... Ayaklarımı uzatıp diziler seyrettim ... Diyemem  bu sölediklerimin hiçbirini yapmadım .... Cuma gününden planlar yapılmıştı cumartesi akşamı Taksim /nevizadede olacak ve eniştenin doğum günün kutlayacaktık .. Sansımıza havada çok güzeldi ...Cumartesi günü kalktık  kahvaltıdan sonra ev işleri derken saat 3  oldu giyinip çıktık beyazıta geldik .. Anneme anneler günü hediyesi subu derken saat oldu 6 hediyeleri eve ulaştıurdıktan sonra bindik tranwaya tüm türkiye ile akraba olduk haata ingilizler bile akrabam artık :/   ne ise taksime geldik  daha ne pasta nede cafe ayarlanmıştı ablam biraz çekinken ve herlşeyi yine ben hallettim hatta yüzümde çıkan çıbanla hallettim diye bilirim .. :) evet çıban çıktı gözümde herkesin g*tünde benim yüzümde çıkar zaten ne zaman bir işimn düzgün gitti ki ... Fiore Patisserie 'den pastamızı  aldık üzerine Nice Yıllara Sevgilim yazdırmaya ablam yine utandığından be söledim .. Oradan çıktık tranvay da yer ayırtmaya ablam oradada utandı girdim içeri dedim böle böle tamam dediler saat oldu 6.30 ve kaldı benım alamadığım hediye  onuda ablama aldırdım :) okadar   efor sarf ettşim ben secim sen öde dedim :p tamam dedi .. Abllalar candır kurban olurum ben ona :D  .. Neyse maviden güzel bir gömlek aldık enişte beye ve buluşma saatimiz geldi . Yemekler yendi ben sürekli şef garsonla göz temasındayım gözlerimi kapadığımda pasta geldi benim enişte saf garibim sasırdı ama çokda hosuna gitti resimler çekildik pastanın resminide ben çektim  hemen kesilmeden .. eğlendik  güldük pastaları yedikten sonra çıktık nevizadede birer bira içmeye gittik ablam yine bir birada sarhoş oldu .. Onun eziyetini yine enişteyle ben çektik ben sürekli sigara içtim :D Eniştem sağolsun bişide demedi normalde çok kızar ..
Pazar günüde 1 mayıs dı ve haliyle olaylar olacak diye evden çıkamadık ..

5 yorum:

  1. evde pineklemektense bir şeyler yapmak, insanın anlatacak bir şeylerinin olması daha iyidir.

    YanıtlaSil
  2. inan çok yoruldum koş oraya koş buraya ablamın utanmalarıydı derken eve pestil gibi geldim :)) ve pazarda yapılan işler cabası :)

    YanıtlaSil
  3. iki güne kalmaz elemi gider lezzeti kalır, tatlı birer anı olarak belleğinde yerlerini alırlar...

    YanıtlaSil
  4. evet öle kalacak güzel anılar hayatımda pek yok o yüzden böle günlerin kıymetini bilmeye çalşyrm

    YanıtlaSil
  5. gözde çıban çıkınca çok komik oluyor, benim eski kızda çıkmışdı, sınıfta dalga geçerlerdi, ben de bizim çocuklara katılır onu sinir ederdim ahaha.

    YanıtlaSil