12 Mayıs 2011 Perşembe

çok güzelsin be adam

Herkes güzel yüzüne aşık olacak güzel adam. Herkes gözlerinin berrak rengini sevecek senin. Etrafında onlarca insan olacak sana hayran, başın dönecek, birini seveceksin belki.
Onlar yüzünün güzelliğinden başka bir şeyini sevmeyecek. Bazen, istemediğin bir kazağı giydirmeye çalışacaklar, sevmediğin bir şarkıyı dinlemeni isteyecekler, gitmek istemediğin bir yere sürükleyecekler. Sen hiç vazgeçmeyeceksin, hep istemediğin şeyi yapmamak için direteceksin. Kimse keçi inadına aşık olmayacak. Onlar seni bu kadar inatçı olduğun için sevmeyecekler.
İlgini kaybedince şımarıklık yapıp seni eski haline getireceklerini sanacaklar. Daha da soğumanla ilgilenmeyecekler, sadece kendi egolarını düşünecekler.
Sigara sevmeyen bir sevgilin olacak mesela, sen içmek isteyeceksin. O karşı çıkacak. Sen dinlemeyeceksin. Zararlı olduğu için değil, kokusundan rahatsız olduğu için içmenden nefret edecek. Kimse benim gibi sevmeyecek sigara kokan tenini. Parfümüne bayılacaklar, ama ter kokan tişörtünü koklamak tiksindirici gelecek onlara, senin kokunu benim kadar sevmeyecekler.
En sevdiğin şarkıları dinleyip, en sevdiğin tarz kıyafetleri giyecekler. Saçlarını senin istediğin gibi toplayacaklar, gözlerine kalemleri senin sevdiğin gibi çekecekler, ama en sevdiğin yemeği öğrenmeye çalışmayacaklar. O yemeği yapmak için saatlerce uğraşmayacaklar. Markette malzeme alışverişi yaparken listeyi defalarca kontrol edip heyecanlanmayacaklar. Hadi yaptılar diyelim, sen tadıp, “2-3 defa daha yapınca tamamsın” dersen bozulup tavır yapacaklar. “Harikasın! Böyle güzel yemek yapanı görmedim! Çok beceriklisin!” demeni, samimiyetsiz iltifatlar etmeni isteyecekler senden. Eğer gerçekten beğenmediysen, vazgeçecekler sana yemek yapmaktan.
Onlar, annene aşık olduğun için aşık olmayacak sana. Kitap tutkuna, becerine, eşyalarına bile bağlılığına, tutumlu bir adam olmana, sinirli ve inatçı olmana, küfür etmene aşık olmayacaklar.
Karşına çıkacak o kadınlar, en romantik anı saçma sapan bir espriyle bölüp seni güldürmeyecek. Hep senden kendilerini güldürmeni bekleyecekler. Hep onlar şımarıklık yapacak, tavır yapıp ilgi bekleyecekler. O kadınlar, senin şımardığını görmeyecek hiç, hep kendi egolarıyla meşgul olacaklar. Senden, onların ne kadar güzel, çekici, akıllı olduklarından bahsetmeni isteyecekler. Öyle durduk yerde, sesininin ne kadar heyecanlandırdığını söylemeyecekler.
Karşına çıkacak bütün kadınlar güzel yüzünü görmek için buluşacak seninle. Gözlerine bakmadığında çenenden tutup çevirecekler yüzünü, öpmek isteyecekler. Yatağına girmek için olmadık şeyler yapacaklar. Onlar hep tutkulu bir adam olmana aşık olacak, kırmızı kelimelerini duymak için yanında olacaklar. Kendilerini seksi hissetmek için yanında olacaklar. Masumiyet, utanç kaynağı olacak onlar için.
Sen bıkıp ayrıldığında, başka birini bulacaklar hemen. Kimse senin olmak için yaratıldığını düşünmeyecek.
Çünkü, sen hep bana ait kalacaksın.
Çünkü, sana her şeyinle aşık, bir tek ben kalacağım.

3 yorum:

  1. Nedense.. Bilmiyorum,bi' acaip oldum okuyunca..

    YanıtlaSil
  2. Herkesin kendini bulabileceği bir yazı sanırım ondan

    YanıtlaSil
  3. evet herkesin kendini bulacağı bir yazı; bana eski sevgilim bu gün yolladı yazıyı

    YanıtlaSil