6 Mayıs 2011 Cuma

Çok çok güzel bir cuma geçirdim diyemem .. ama diyer günlerime göre çok iyi idi .. hatta gece 4 de yatıp sabah  6 da uyanmama rağmen ters birşeyler olmadı ...

Gece kitap okudum  4 e kadar ve sabah uyandığımda elimde telefon la kaldığım yeri ayırmışım  allahtan yoksa yazık günah bana okadar sayfa okudum ..Aşk hayatım aynı bir değişen yok .. Yakınlaşan erkekler 10 kızla görüşüyor ve kim tutarsa ona yanaşıyor .. bir tanensinin face ve msn şifresi tesadüfen elime geçti .. Yaptığım çok ayıp  biliyorum ama ... Bildiğim en kötü olay adamın bana yazarken başka birinede yazmasıydı ...

Evine davet eden ve benım gittmediğim cocuk ise ; oda dün akşam uyumadı benımle birlikte beraber kitap okuduk ... Okuduk derken :) o mesaj attı ben cevap verdim .. Sanırım artık beni seviyor ... Yada sevmek istiyor .. Ama ben ne yapayım beni sevmeyen benımle sadece ilişki için beraber olan adamı ... bunu aynen ona söledim .. Senle mutluyum ama ben sanırım seni hak etmiyorum diye cevap verdi ... Aynı anda 10 kızdan hoşlanır oldum .. Sense beni bekliyorsun dedi ..Yanılıyorsun caım benım seni beklediğim yok sadece doğru insanı bekliyorum diyecektim .. Sustum .. Bazı insanlar sevilmeyi hak eder ... Bazıları hak etmez ..

Bu adam kimle beraber olsa terk edildi ... Birde benimle denemek istiyor anlıyorum ama bu adam beni terk eder neden mi ? çünkü o zamanında terk edildi ve benden herkesin intikamını  alacak .. genelde böle olur ve ben de bu adamdan uzak durmayı aklıma koydum ..

Ve 3 ay sonra ... 18 kilo vermiş olacağım ozaman  !

Sindirellaaa nın çok pis planları olmaya başladı .. Değişmekten korkuyorum ben hep aynı  kalmak istiyorum ama ya kalamazsam bu benım sucum mu ? yoksa senin mi ?!!!

2 yorum:

  1. O adamların hiçbirinden hayır gelmez. Hep aynı terane. Felsefe yapıyorlar akıllarınca. Gerçekten sevince bir adam anlıyorsun. Küt diye geliyor. Ne yaparsan yap duruyor, gitmiyor. Sen de gidemiyorsun. Siktir et bence mesajına bile yazık:)

    YanıtlaSil
  2. aynen bi hayır gelmediği gibi sadece can sıkıyorlar

    YanıtlaSil